Κουτί ασφαλείας - beachbank

Εξαντλήθηκε Κουτί ασφαλείας - beachbank

Δώστε στους πελάτες της επιχείρησης τη λύση που όλοι μας ψάχνουμε όταν βρισκόμαστε στην παραλία. Η ασφάλεια για τα προσωπικά μας αντικείμενα, το κινητό, το πορτοφόλι, τα γυαλιά ηλίου είναι κάτι που σίγουρα όλους μας έχει απασχολήσει. Το κουτί ασφαλείας beack bank που σας προσφέρουμε θα δώσει στους πελάτες της επιχείρησής σας την ασφάλεια που αναζητούν και στην επιχείρηση σας το κύρος και τη φήμη ότι προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην καλύτερη ποιότητα.

kouti-asfaleias-beachbank-anoikto

Προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε όλες τις ομπρέλες παραλίας, και παρέχεται με κλειδί και αδιάβροχο βραχιολάκι ώστε οι λουόμενοι να μη έχουν να ανησυχούν για τίποτα.

Χαρακτηριστικά - Πλεονεκτήματα

- Το Beach Bank διαθέτει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για τα κινητά, τα χρήματα και τα κοσμήματα των πελατών σας. Με 2 αποσπώμενα ράφια, δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης μεγαλύτερων αντικειμένων όπως tablet.

- Το Beach Bank είναι πλαστικό και δε φθείρεται από το χρόνο και τις συνθήκες της παραλίας, ενώ η κλειδαριά από ψευδάργυρο αντιστέκεται στη σκουριά.

- Εγκαταστήστε το εύκολα και γρήγορα μέσα σε 2 λεπτά. Το Beach Bank μπορείνα πιαστεί σε οπιαδήποτε κολώνα ομπρέλας, με μικρό ή μεγάλο φάρδος.

- Φτιάξτε τα δικά σας Beach Bank! Διαλέξτε το χρώμα που ταιριάζει με το χώρο σας και εκτυπώστε το λογότυπο της επιχείρησης σας επάνω τους.

- Με 2 γατζάκια στο κάτω μέρος του, προσφέρει επιπλέον χώρο γιανα κρεμάσουν οι επισκέπτες σας ρούχα ή άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

- Κάθε Beach Bank έρχεται με το δικό του κλειδάκι, μέσα στο δικό τουβραχιολάκι, ώστε να το έχει πάνω του κάθε επισκέπτης σας που απομακρύνεται απότην ομπρέλα του.

 

 

Η εταιρεία tesias.gr παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για beach bar, παραλιακές καφετέριες και ξενοδοχεία. Μην παραλείψετε να δείτε ακόμη:
Ξαπλώστρες παραλίας ξύλινες και μεταλλικές.
- Ομπρέλες παραλίας ξύλινες και μεταλλικές.
- Ξύλινους διάδρομους παραλίας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Προβολές: 4458
  • Κατασκευαστής: Tesias Wooden Products
  • Κωδικός Προϊόντος: 1280
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 32,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 25,81€