Τρόποι Αποστολής

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για τη μεταφορά των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε κάθε πρόσφορο τρόπο, πάντοτε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και το συμφέρον των πελατών. Έτσι για την αποστολή των παραγγελιών συνεργαζόμαστε κυρίως με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, αλλά και με μεταφορικές εταιρείες ιδιαίτερα για τις παραγγελίες με μεγάλο βάρος.

Η αποστολή των προϊόντων έως 30 κιλά πραγματοποιείται με την Υπηρεσία ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ενώ οι άνω των 30 κιλών παραγγελίες πραγματοποιούνται με μεταφορικές εταιρείες. Κατόπιν της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για τον ακριβή τρόπο παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας.

Η αποστολή των παραγγελιών σε κάθε περίπτωση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση του πελάτη όταν αφορά μία αποστολή, ενώ στην περίπτωση που απαιτείται μεταφόρτωση το κόστος καθορίζεται κατόπον συννενόησης.

Καλέστε μας τηλεφωνικά στο 6973 054 096 για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, διαφορετικά αφού ελέγχξουμε την παραγγελία σας θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά είτε με email για τον προσφορότερο τρόπο αποστολής της παραγγελίας.

tesias.gr


Κατηγορίες