Ξύλινο βαρέλι: Πόσο επηρεάζει την ποιότητα της φέτας;

Η ποιότητα της φέτας βελτιώνεται κατακόρυφα από τη χρήση ξύλινων βαρελιών

Οι παραδοσιακοί τυροκόμοι πιστεύουν πως η χρήση ξύλινων εργαλείων (φυσικά και τα ξύλινα βαρέλια) κατά τη διαδικασία της παρασκευής τυριών όπως είναι η φέτα εκτιμάται πως επηρεάζουν τόσο την ποιότητα όσο και τα τυπικά τους χαρακτηριστικά. Πολλά τυριά ωριμάζουν σε ξύλινα βαρέλια, ακόμη και σε ξύλινα ράφια. Στοιχεία που αποδεικνύουν την "πίστη" των τυροκόμων, αλλά και την επίγνωση σχετικά με τον θετικό ρόλο τους στην όλη διαδικασία της παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα: Ξύλινο βαρέλι: Πόσο επηρεάζει την ποιότητα της φέτας;

Διαστάσεις βαρελιών

Οι διαστάσεις των βαρελιών καλύπτουν, πιστεύουμε, όλο το φάσμα των αναγκών των πελατών μας. Αν ωστόσο, οι υπάρχουσες διαστάσεις δε σας καλύπτουν, μπορούμε να κατασκευάσουμε βαρέλια σε οποιαδήποτε διάσταση.

Διαβάστε περισσότερα: Διαστάσεις βαρελιών

Χειροποίητα ξύλινα βαρέλια

Η εταιρία TESIAS εδώ και 35 χρόνια κατασκευάζει, στο Μέτσοβο, δρύινα χειροποίητα ξύλινα βαρέλια υψηλής ποιότητας από κορμούς δέντρων γαλλικής δρυός. Σε συνεργασία με πολλά ελληνικά οινοποιεία συμβάλλουμε σημαντικά στη διατήρηση της ποιότητας του κρασιού. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για την παραγωγή του δικού τους ποιοτικού κρασιού.

Διαβάστε περισσότερα: Χειροποίητα ξύλινα βαρέλια

Παραγωγική διαδικασία

Στην εταιρεία ΤΕΣΙΑΣ διαθέτουμε εμπειρία, γνώση, τεχνογνωσία και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για να κατασκευάζουμε ποιοτικά ξύλινα βαρέλια.

Διαβάστε περισσότερα: Παραγωγική διαδικασία

Δωρεάν Αποστολή

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
σε όλη την Ελλάδα
για ολόκληρο το 2017!

 

03-tesias-iso-gr

Κατηγορίες