Η εταιρεία

Η εταιρεία TESIAS είναι μία από τς πλέον καταξιωμένες ελληνικές βιοτεχνίες ξύλου στην Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1973, συμπληρώνοντας ήδη 40 χρόνια λειτουργία, κι έχει να επιδείξει αξιοσημείωτο έργο και συνεισφορά στον κλάδο της επεξεργασίας ξύλου.

Αποτελεί μία πρωτοπόρα εταιρεία, με εξειδίκευση στη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και κήπων, διαθέτοντας αξιοζήλευτο πελατολόγιο, το οποίο παραμένει πιστό στην εταιρεία έως σήμερα.

Πρωταρχικό μέλημα και φιλοσοφία της επιχέιρησης είναι να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση εξυπηρέτηση του σύγχρονου επαγγελματία. Συνδυάζοντας την πολύχρονη εμπειρία αλλά και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις εμποτισμού η εταιρεία είναι σε θέση να διασφαλίσει την ποιότητα των τελικών προϊόντων καθώς και να προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ειδών/επιλογών ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει και να καλύψει ολοκληρωτικά τια ανάγκες των πελατών της.

Σήμερα η εταιρεία συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στον κλαδο της επεξεργασίας του ξύλου προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση, εργασίες υψηλής ακρίβειας και χρονικής συνέπειας, ανταγωνιστικά κοστολόγια και φυσικά ποιοτικά προϊόντα με μέση διάρκεια ζωής 25 χρόνια, τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ που φέρουν την εγγύση του ονόματος TESIAS.