Παραγωγή κρασιού

 

 
 
 Αφιέρωμα στο ελληνικό κρασί

Αφιέρωμα στο ελληνικό κρασί

Δημήτρης Τέσιας 14/09/2015 0
 ...
Περισσότερα
 Το βαρέλι, ως πηγή ωρίμανσης του κόκκινου κρασιού

Το βαρέλι, ως πηγή ωρίμανσης του κόκκινου κρασιού

Δημήτρης Τέσιας 14/09/2015 0
Καθοριστικό σημείο για την ωρίμανση είναι το πέρασμα ή μάλλον η παραμονή του κρασιού στο βαρέλι. Οι πόροι του βαρελιού επιτρέπουν την είσοδο οξυγόνου, το οποίο αντιδρά με αρκετά συστατικά του κρασιού δημιουργώντας το σύνολο των αντιδράσεων της λεγόμε...
Περισσότερα
Τα βασικά του κρασιού

Τα βασικά του κρασιού

Δημήτρης Τέσιας 14/09/2015 0
Το κείμενο που ακολουθεί γράφηκε για να βοηθήσει όσους ξεκινούν την εξερεύνηση του κρασιού. Μέσα από απλές κι έξυπνες οδηγίες θα ανακαλύψετε το γούστο σας στο κρασί... θα ανακαλύψτε τον ουρανίσκο σαςΞεκινώντας με τη δοκιμή κρασιών Το να μάθεις να δοκ...
Περισσότερα