Αναπηρικό αμαξίδιο θάλασσας WaterWheels

Αναπηρικό αμαξίδιο θάλασσας WaterWheels

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ

Το WaterWheels® ειναι μια καρέκλα θαλάσσης που επιπλέει και δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους με αναπηρία να έχουν πρόσβαση σε μαλακά εδάφη όπως άμμος, γρασίδι, χιόνι, χαλίκι κ.a. Χάρη στα επιπλεόμενα στηρίγματα για τα χέρια και τους τεράστιους τροχούςς του οι χρήστες του WaterWheels® μπορούν να επιπλέουν με ασφάλεια και στο νερό. Η ζώνη ασφαλείας του WaterWheels® ασφαλίζει τους επιβάτες του όταν μετακινούνται από την άμμο στο νερό. Η κοινωνία των αναπήρων μπορεί πλέον να απολαύσει την παραλία, τις θάλασσες, λίμνες, θαλάσσια πάρκα και πισίνες με την αξιοπιστία και άνεση του WaterWheels®. Το WaterWheels® αποτελείται από 6 διαφορετικά μέρη: τον σκελετό, δύο στηρίγματα για τα χέρια και τρεις τεράστιους τροχούς, ενώ συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται σε λιγότερο από ένα λεπτό χωρίς κανένα εργαλείο!


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Άνετι και ασφαλές

Απόλαυσε την άνεση του WaterWheels® σου! Το WaterWheels® παρέχει στους χρήστες άνεση που διαρκεί πολύ έτσι ώστε να μπορούν να χαλαρώσουν, να ξαπλώσουν και να απολαύσουν τον έξω κόσμο.

Ανθεκτικό

Το μπροστινό ψαλίδι της WaterWheels®, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο, είναι κατασκευασμένη για να απορροφά τα τραντάγματα του σκληρού εδάφους ενώ αντέχει το βάρος του επιβάτη της δίνοντας την δυνατότητα για επανελλειμμενη χρήση. Το ευρύ στήριγμα για την πλάτη, το οποίο είναι φτιαγμένη από UV ύφασμα και αδιάβροχο ύφασμα, είναι κατασκευασμένη για να παρέχειτην ανώτατη άνεση όσο κανείς ηλιοθεραπεία και επιπλέεις στο νερό.

Επιπλευσιμότητα

Με τα επιπλεύσιμα στηρίγματα για τα χέρια και λάστιχα το WaterWheels® σε μεταφέρει εύκολα από την παραλία στο νερό. Απόλαυσε την θάλασσα ή την πισίνα χαλαρώνοντας στην δική σου καρέκλα.

Συναρμολόγηση

Το WaterWheels® συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εύκολα σε λιγότερο από ένα λεπτό χωρίς την χρήση εργαλείων. Το WaterWheels® διπλώνει επίπεδα επιτρέποντας άνετη μεταφορά σε οποιοδήποτε άθλημα και κατάστημα μέχρι την επόμενη του χρήση από εσένα!

3 στάσεις
Το WaterWheels® προσφέρει τρεις διαφορετικές στάσεις για να κάθεσαι και να απολαμβάνεις την παραλία ή το νερό με την πιο άνετη στάση!

Μπορεί να προσαρμοστεί

Το WaterWheels® έρχεται με δύο ζώνες ασφαλείας: μια star belt για το στήθος και μια ζώνη για τα πόδια.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η πλατιά πλάτη, κατασκευασμένη με αδιάβροχο ύφασμα UV, προσφέρουν αναμφίβολα τεράστια άνεση κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας ή του μπάνιου στη θάλασσα ή την πισίνα. Ο επιβάτης του waterwhhel θα πρέπει να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του και να συνοδεύεται από έναν ενήλικο εντός ή εκτός νερού. Κατά τη διάρκεια του μπάνιο ο επιβάτης θα πρέπει να φορά σωσίβιο. Τα κίτρινα μπράτσα του αμαξιδίου είναι εύκολα ορατά από τους ναυαγοσώστες προσφέροντας επιπλέον ηρεμία κι ασφάλεια.

Ζυγίζει μόλις 27 κιλά, και μπορεί να "φιλοξενήσει" οποιονδήποτε επιβάτη από μικρά παιδιά έως και μεγαλύτερους ανθρώπους έως 115 κιλά. Είναι σίγουρα η πιο άνετη πλωτή πολυθρόνα, για θάλασσα και παραλία σε μία ασυναγώνιστη τιμή (ΦΠΑ 6% - ανήκει στην κατηγορία του ιατρικού εξοπλισμού) .

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Προβολές: 1054
  • Κατασκευαστής: Tesias Wooden Products
  • Κωδικός Προϊόντος: 1275
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 2.150,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2.028,30€