Πληροφορίες Αποστολής

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για τη μεταφορά των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε κάθε πρόσφορο τρόπο, πάντοτε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και το συμφέρον των πελατών. Έτσι για την αποστολή των παραγγελιών συνεργαζόμαστε κυρίως με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, αλλά και με μεταφορικές εταιρείες ιδιαίτερα για τις παραγγελίες με μεγάλο βάρος.

Η αποστολή των προϊόντων έως 30 κιλά πραγματοποιείται με την Υπηρεσία ΕΛΤΑ ενώ οι άνω των 30 κιλών παραγγελίες πραγματοποιούνται με μεταφορικές εταιρείες. Κατόπιν της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για τον ακριβή τρόπο παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας.

Η αποστολή των παραγγελιών σε κάθε περίπτωση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση του πελάτη όταν αφορά μία αποστολή, ενώ στην περίπτωση που απαιτείται δεύτερη μεταφόρτωση το κόστος επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Για τους πελάτες της Κύπρου, οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ναυτιλιακή εταιρεία BLUE OCEAN και τα εμπορεύματα αποθηκεύονται στις αποθήκες της εταιρείας MODERN FREIGHT LTD στη Λεμεσό, με διεύθυνση 83, FRANKLIN ROOSEVELT AVE., P.O. BOX 5114 - 3502 (τηλ. 357-25-209200 FAX: 357-25-209201, email: logistics.doc[at]modernfreight.com.cy. Το κόστος για τη μεταφορά από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κύπρο βαρύνει τον πελάτη κι είναι για το πρώτο κυβικό μέτρο 70€/m3 και για κάθε επιπλέον κυβικό μέτρο 50€/m3, με ελάχιστη χρέωση το ένα κυβικό μέτρο. Η παραλαβή γίνεται από τις αποθήκες της Blue Ocean.

Καλέστε μας τηλεφωνικά στο 6973 054 096 για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, διαφορετικά αφού ελέγχξουμε την παραγγελία σας θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά είτε με email για τον προσφορότερο τρόπο αποστολής της παραγγελίας.

tesias.gr