Ξύλινα βαρέλια κρασιού - τυριού - λάδι -ελιές - τουρσί

Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας TESIAS. Η εταιρία TESIAS εδώ και 35 χρόνια κατασκευάζει, στο Μέτσοβο, δρύινα χειροποίητα ξύλινα βαρέλια υψηλής ποιότητας από κορμούς δέντρων γαλλικής δρυός. Σε συνεργασία με πολλά ελληνικά οινοποιεία συμβάλλουμε σημαντικά στη διατήρηση της ποιότητας του κρασιού. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για την παραγωγή του δικού τους ποιοτικού κρασιού.

Βαρέλια κρασιού    Βαρέλια τυριού     Βαρέλια για λάδι ελιές τουρσί     Διακοσμητικά βαρέλια     Αξεσουάρ βαρελιών

ΓΙΑΤΙ ΞΥΛΙΝΟ ΒΑΡΕΛΙ;

tesias-vareliaΌσοι ασχολούνται με το κρασί γνωρίζουν πολύ καλά πόσο ζωντανό και ευαίσθητο προϊόν είναι. Το ξύλινο βαρέλι, σε αντίθεση με το ανοξείδωτο ή το πλαστικό επιτρέπει στον αέρα - λόγω των πόρων του ξύλου - την αργή οξυγόνωση του κρασιού στην απαραίτητη δόση ώστε να το αναβαθμίζει, τόσο σε γευστικά συστατικά (ταννίνες), όσο και σε αρωματικά (αλδεϋδες). Σ' αυτό συμβάλλουν και οι διάφορες θερμικές κατεργασίες που γίνονται κατά τη διάρκεια της κατασκευής του βαρελιού. Το βαρέλι πρέπει να είναι καινούριο, 3-4 ετών. Μετά την πάροδο της 5ετίας αποτελεί απλό δοχείο αποθήκευσης, διότι τα συστατικά του ξύλου αλλοιώνονται.

Οπότε συμπεραίνουμε ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε το ξύλινο βαρέλι ως το μοναδικό μέσο για την παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΒΑΡΕΛΙΑ

Η εταιρία TESIAS διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων χειροποίητων βαρελιών κρασιού (καθώς και τυριού). Οι διαστάσεις των βαρελιών μας ξεκινούν από τα 10 lt και φτάνουν έως και τα 2200 lt. Έτσι, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε οινοποιού, επαγγελματία ή ιδιώτη. Μπορούμε να έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, με πρώτο μέλημά μας την ποιότητα, επειδή είμαστε οι κατασκευαστές των βαρελιών, από την αρχική ως την τελική διαδικασία.

Για τις τιμές των προϊόντων μας καλέστε μας στο τηλ. 6973 054 096 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας να σας πούμε αναλυτικά το κόστος καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τα παραλάβετε, είτε με μεταφορική είτε με courier αντικαταβολή ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο επιλογή σας κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο της εταιρίας μας.

Τα βαρέλια παραδίδονται συσκευασμένα μαζί με την τάπα, την κάνουλα (βρυσάκι), μια παστίλια θείου καθώς και φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης και συντήρησης.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ESHOP)

 


Δωρεάν Αποστολή

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
σε όλη την Ελλάδα
για ολόκληρο το 2017!

 

03-tesias-iso-gr