Γλάστρες tesias.gr

ΓΛΑΣΤΡΕΣ & ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ξυλινες στις καλύτερες τιμές. Κατασκευάζουμε στο Μέτσοβο χειροποίητες ξύλινες γλαστρες για εξωτερικο χώρο δίνοντας ΕΓΓΥΗΣΗ 25 ετών.

Οι γλάστρες προσθέτουν στον κήπο σας ποικιλία μορφών, σχημάτων, απαραίτητων στοιχείων για την αρχιτεκτονική οποιουδήποτε κήπου.

Οι ξύλινες γλάστρες και ζαρντινιέρες αποτελούν το «ασφαλές καταφύγιο» για τα φυτά του κήπου σας. Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν για δημιουργία του δικού σας μικρού λαχανόκηπου, που θα σας εξασφαλίσει φρέσκα και κυρίως «αγνά» ζαρζαβατικά.

Η εταιρεία Τέσιας διαθέτει μια πλήρη γκάμα από ξύλινες γλάστρες και ζαρντινιέρες. Μπορούμε ακόμη να κατασκευάσουμε οποιδήποτε διάσταση ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες για να διαμορφώσετε το χώρο σας.

 
Ειδικές τιμές για επαγγελματίες

Πλεονεκτήματα

Τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα

1. Εμποτισμένη δοκός άριστης ποιότητας πάχους 46x36mm με πιστοποίηση και 25ετή εγγύηση για αντοχή σε εξωετρικό χώρο. Μεταλλικά ελάσματα 15mm σε όλες τις συνδέσεις ώστε όσο μεγάλη ρίζα κι αν έχει το φυτό που θα φυτέψουμε να μη μπορεί να ανοίξει τη γλάστρα από την πίεση που ασκείται.

 

2. Οι γλάστρες-ζαρντινιέρες στηρίζονται σε πόδια ύψους 3,6cm ώστε να μπορούν να αερίζονται στη βάση τους, καθώς τα πόδια είναι τοποθετημένα κάθετα ώστε να μην εγκλωβίζουν τα νερά και να μπορούν να φεύγουν όταν πλένεται ο χώρος που βρίσκονται.

Τα συγκριτικά  πλεονεκτήματα των γλαστρών μας
 
Γλάστρες Ζαρντινιέρες Tesias - Τα πλεονεκτήματα μας

3. Με χειρολαβές ιμάντα προπυλενίου μεγάλης αντοχής στο χρόνο και προστασία UV για τη μεταφορά της γλάστρας. Έτσι ακόμη κι όταν έχει φυτευτει μπορούμε να τη σύρουμε μετακινώντας τη στην επιθυμητή θέση.

Γλάστρες Ζαρντινιέρες Tesias - Τα πλεονεκτήματα μας

4. Το γεωύφασμα είναι span bong 80gr/m2 με προστασία UV λωστε να μην αλλοιώνεται μακροχρόνια από τις ακτίνες του ήλιου και να συγκρεατεί τα χώματα. Συγκρατεί επίσης υγρασία στη βάση της γλάστρας με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται βότσαλο, εξοικονομώντας κόστος κι οικονομία στο νερίο. Δε χρειάζεται τακτικό πότισμα

Γλάστρες Ζαρντινιέρες Tesias - Τα πλεονεκτήματα μας

5. Όλες οι συνδέσεις γίνονται με γαλβανιζέ καρφιά 8cm κάθε 10cm τρέχοντος ξύλου.

 

 


Είμαστε εμείς οι κατασκευαστές. Μπορούμε να κατασκευάσουμε γλάστρες και ζαρντινιέρες στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Καλέστε μας για πληροφορίες και τιμές.


Εμποτισμός

Αφού το ξύλο πάρει την τελική του μορφή μπαίνει σε ειδικούς κλιβάνους οι οποίοι γεμίζουν με νερό και συντηρητικό και κατόπιν δέχεται πίεση 12 ατμόσφαιρες για 3 περίπου ώρες με αποτέλεσμα το συντηρητικό να διεισδύει έως την καρδιά του ξύλου και να σταθεροποιούν την δομη του.
Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιούμε τη μέγιστη διάρκεια ζωής της ξύλινης γλάστρας καθώς δεν μπορεί να προσβληθεί απο μικροοργανισμούς όπως μύκητες, έντομα, ή βακτήρια που διαβρώνουν το ξύλο. Περισσότερα...

 

Αποτελέσματα 1 - 42 από 42Δείξε:     Προϊόντα ανά σελίδα
Αποτελέσματα 1 - 42 από 42Δείξε:     Προϊόντα ανά σελίδα